Skip to main content

Sirive špagete / Raw spaghetti

Ako ne gotiviš da kuvaš kao ja :D evo idealnih špageti za tebe :P

Pre nego li počneš sa spremanjem, poslušaj poslednje izdanje na mojoj etiketi Delirio EP španskog tehno prducenta Korben Nice.

Priprema:
Tikvice, krastavci, šargarepe, ma šta god voliš i padne ti na pamet ili šta god imaš sada :D
Ako nemaš spiralizator onda uzmi rendu i narendaj celom dužinom tikvice. Dobićeš sočne špageti od tikvica ;)
Staviti u posudu i posoliti himalajskom soli, dodati maslinovo ulje, ili bilo koje ulje gotivite ;)
Možeš ostaviti da se ocede na pola sata i tu vodu popiti ili prosuti.
Onda dodaj šta god želiš/imaš od svežih ili suvih začina.
Ili sos napraviš sam sos u blenderu.

Ili naseckaš drugo povrće i pomešaš.
Gotovo i skroz je njamiiii 
:) 


 Raw spaghetti
If you don't like to cook like me: Here are the ideal spaghetti for you: P
Before you start cooking, listen to the latest release on my label Delirio EP by Spanish techno producer Korben Nice.

Preparation:

Zucchini, cucumbers, carrots, whatever you like and come to your mind or whatever you have now :D
If you do not have a spiralizer then take a grater and grate the entire length of the zucchini. You'll get juicy zucchini spaghetti ;)
Put in a bowl and salt with Himalayan salt, add olive oil, or any oil you like ;)
You can let them drain for half an hour and drink or spill that water.
Then add whatever you want / have from all the fresh or dried spices.
Or you make the sauce yourself in a blender.
Or chop other vegetables and mix.

Anddddd… it’s done!
Andddd itsss so yummyyy :)







Comments

Popular posts from this blog

Šta je ginseng

Ginseng (lat. Panax) je naziv roda kojem pripada jedanaest vrsta lekovitih biljaka.                                       Iako je u Europi najpoznatiji kineski ginseng , vrste ovog roda rastu u Koreji, Vijetnamu, Sibiru i Sjedinjenim Državama. Najpopularnije su tri vrsta ginsenga: - azijski ginseng, ili takozvani đavolski grm (lat. Panax ginseng), - američki (Panax quinquefolius) i - sibirski ginseng (Panax senticocus - eleutero). Kinezi su uočili da redovito uzimanje ginsenga poboljšava opše stanje organizma, apetit i mentalnu aktivnost i da deluje preventivno protiv mnogih bolesti. Ginseng ima jako antistresno delovanje, a za razliku od kofeina, ne uzrokuje depresivnu fazu. Ženšeng takođe može pomoći u ublažavanju učestalosti želje kafe. Smatra se tonik za nadbubrežne žlezde i pomaže u podršci imunološkom sistemu i vraćanju odgovarajuće ravnoteže u telo, posebno u...

A Belgian Impression of Next level's 11th Anniversary with Rebekah!

Photo credit to  Petrit Rrahmani            After a long journey through Europe, we entered Kosovo. We decided to stop at the capital of Kosovo - Pristina. Surprisingly, we found out about  Next Level’s  “11th Anniversary” Event with the UK-born/Berlin-based DJ -  Rebekah . We decided to attend the event.            That night, the host -  Next level, celebrated it’s 11th anniversary , and hellboy, they know how to do it!!! When we entered the venue (ODA Theatre - in the center of Prishtina), we were welcomed by heavy Techno beats and a large LED video wall. Visualisation was so great and powerful! "Kosovo is on the top of techno scene and they really have very good clubbing life.               We were amazed and shocked, in a positive way of course, as this party was all you want for a night out! The 11 years of experience of “ N...

Krekeri od banane i lanenog semena

Krekeri od samo dva 2 sastojka i tehno ;)  A pre nego li pocnes da miksas sastojke za krekere :D , odvrni ovo hipnoticno izdanje od Black Hypnotist - Compulsive Obsession, sa odlicnim remixom od Birateral-a na mojoj etiketi TMM Records.  OVDE Compulsive Obsession EP  by  Black Hypnotist SASTOJCI :  - 1/2 šolje lanenog semena  - 1 srednja, zrela banana , ona sa tackicama ;)  NAČIN PRIPREME:  - rernu ugrejs na 180 C  - pripremis pleh, postavljen papirom za pečenje  - ananu ugnječi viljuškom  - dodaj semenke lana i promešaj , miksaj ;)  - Na papiru za pečenje formiraj manje krekere prstima ili kalupom za kolače ili čašom :D  Peces 20 minuta.  Važno da dobro žvaćes krekere, kako bi se lanene semenke bolje apsorbovale u tvom organizmu.  Krekeri mogu da se naprave i sa mlevenim lanenim semenom. Uzivaj ;)  f.